انتخاب چراغ دیواری مناسب

انتخاب چراغ دیواری مناسب
چگونه چراغ دیواری مناسب انتخاب کنیم؟
یکی از بهترین روش های نورپردازی اتاق استفاده از چراغ دیواری است. چراغ های دیواری طیف گسترده ای از سبک ها و اندازه ها را در بر می گیرند که با انواع دیگر گزینه های نوری تمایز ایجاد می کنند. اجزای تشکیل دهنده چراغ دیواری از یک بازوی نگهدارنده، یک لامپ و حباب یا هر نوع محافظ دیگر تشکیل می شود.
چراغ دیواری برای چه محیطی مناسب است؟
چراغ دیواری برای هر محیطی که نور اضافی یا نور ملایم مورد نظر باشد می تواند مناسب باشد. این نور نیز قابل تنظیم است. در برخی موارد چراغ دیواری چند نور است یعنی شامل چند لامپ و سایه هایی ایجاد می کند که اگر مدنظر دارید که نور پویاتر و متنوع تری را د رمحیط هایی مانند آشپرخانه، حمام، اتاق خواب و … تجربه کنید چراغ دیواری می تواند گزینه مناسبی باشد.
استفاده از چراغ دیواری در محیط های مختلف
چراغ های دیواری به دلیل نور ملایم و چشم نواز و طراحی ظریف و زیبا یکی از محبوب ترین انواع لامپ از دید مشتریان هستند. چرا که هم جنبه روشنایی و کاربردی دارند و هم از لحاظ ظاهری گزینه مناسبی برای تکمیل دیزاین محیط های خانه شما می باشند. انواع چراغ دیواری و کاربردهای محیطی آن را در ادامه توضیح داده ایم.
چراغ دیواری اتاق پذیرایی
چراغ دیواری در محیط خانه جزو یکی از وسایل زینتی و دکوراتیو منزل می باشد و جلوه زیبایی به محیط اتاق نشیمن و پذیرایی شما می دهد. ما بیشتر زمانی که خانه هستیم را در اتاق نشیمن در حال مطالعه، تلویزیون دیدن، صحبت کردن و دورهمی، استراحت کردن و … هستیم پس نورپردازی و ملایم بودن نور این محیط بسیار قابل اهمیت و توجه است. برای انتخاب چراغ دیواری مناسب که هم نور کافی را تامین کند، هم نور آزاردهنده ای نداشته باشد و اینکه نور به طور یکدستی در محیط پخش شود و ایجاد سایه نکند باید مواردی از قبیل متراژ محیط، ارتفاع سقف، نور محیطی و … توجه داشت باشید و تعداد مناسب از چراغ دیواری انتخاب کنید و با فاصله مناسبی از یکدیگر آنها را نصب کنید. برای روشنایی بهتر باید تناسب مطلوبی بین چراغ آویز، چراغ دیواری؛ لوستر؛ لام ال ای دی و دیگر موارد روشنایی در منزلتان ایجاد کنید.
چراغ خطی دیواری
چراغ خطی دیواری نوری به صورت مستقیم تامین می کند. پس بهتر است اگر در منزل خود نقطه کانونی وجود دارد ( مثل شومینه) در اطراف آن یعنی دو طرف شومینه یا هر نقطه کانونی تولید نور که وجود دارد، لامپ دیواری نصب کنید تا پخش نور مطلوب تری را تجربه کنید. در استفاده از لامپ دیواری باید به این نکته توجه داشته باشید که جهت نوری و تابشی این لامپ را در نظر بگیرید چرا که استفاده نامناسب یا بیش از حد این این چراغ ها می تواند برای چشمان شما آزاردهنده باشد. البته گفتنی است که استفاده از چراغ دیواری در منزل آرامش جلوه خاصی به محیط خانه شما خواهد داد.
چراغ دیواری حمام و سرویس بهداشتی
چراغ دیواری سرویس بهداشتی به گونه ای می باشد که نوری یکنواخت و بدون تابش مستقیم را ایجاد کند چرا که در حمام و سرویس بهداشتی کارهایی مانند مسواک زدن، آرایش کردن، استحمام، حالت دادن به مو، پیرایش و … انجام می شود و نور یکدست و ملایم برای تامین روشنایی این محیط کافی است. با نصب یک چراغ روشویی در بالای آینه حمام یا نصب دو چراغ دیواری در اطراف آینه روشویی می توانید به طور کارآمد و مناسبی روشنایی حمام و سرویس بهداشتی منزل خود را تامین کنید. در طراحی چراغ دیواری مناسب حمام و روشویی از حباب های ضخیم استفاده می شود تا شدت نور خیره کننده و آزاردهنده برای پشم را کاهش دهد و عموما از رنگ روشن دمای رنگ روز یا به اصطلاح لامپ ال ای دی مهتابی استفاده می شود تا رنگ مطلوب تری را برای شما به ارمغان بیاورد.
چراغ دیواری فضای باز
چراغ دیواری فضای باز با چراغ دیواری مخصوص فضای بسته و داخلی تفاوت زیادی ندارند تنها تفاوت آنها در متریال مورد استفاده در آنها است که مناسب فضای بیرون باشد و دوام کافی را برای قرار گرفتن در معرض عناصر بیرونی داشته باشد. از لحاظ شکل ظاهری تفاوتی که چراغ دیواری فضای باز با نمونه های داخلی دارد این است که در طراحی این چراغ محفظه قفسی شکلی با حباب دور چراغ قرار گرفته است تا مانع از عبور و تجمع آب باران، برف، برگ و … شود.
انواع زاویه نور چراغ دیواری
چراغ های دیواری از لحاظ زاویه نوردهی تفاوت هایی دارند و انواع مختلفی از چراغ دیواری به زاویه نور متفاوت موجود است. دلیل این موضوع این است که ممکن است شما بنا به فضای موجود نیاز به نورپردازی در جهات مشخصی باشید و پخش نور کلی مناسب نباشد. جهت تامین این نیاز مشتری انواع زاویه نور چراغ دیواری طراحی شده است که در ادامه ذکر کرده ایم.
چراغ دیواری نور بالا
چراغ دیواری نور بالا برای بزرگ نشان دادن یک محیط کوچک بسیار مناسب است. پخش نور این چراغ به گونه ای است که محیط را به نظر وسیع تر نمایش می دهد. همچنین از دیگر ویژگی های چراغ دیواری نور بالا این است که به دلیل پخش نور در سطح سقف نور را به شکل یکدست تری پخش کرده و پخش نور وسیع تری را شامل می شود. به همین دلیل انتخاب چراغ دیواری نور بالا برای محیط های کوچک مانند اتاق خواب، اتاق نشیمن کوچک و محیط های کوچک منزل شما می تواند مناسب باشد.
چراغ دیواری نور پایین
چراغ دیواری نور پایین همانطور که حدس زده اید نور را از قسمت پایینی لامپ به سمت بیرون پخش میکند و نور مستقیم و گرم تری را ایجاد می کند. این نوع چراغ برای ایجاد فضایی گرم و صمیمی تر می تواند مناسب باشد. اگر چه شاید اینطور بنظر برسد که چراغ دیواری نور پایین روشنایی بیشتری تولید می کند و احتمالا مناسب فضاهایی مانند راهروها، دیوارکوب نوری نمای خانه و … باشد اما باید بگوییم که اینطور نیست و لزوما استفاده از لامپ دیواری نور پایین انتخاب مناسبی برای نورپردازی این موارد نباشد.
چراغ دیواری نور بالا و پایین
همانطور که احتمالا حدس زده اید استفاده از چراغ دیواری نور بالا و پایین شاید بهترین گزینه برای تامین روشنایی باشد چرا که این نوع چراغ نور را در دو جهت بالا و پایین به میزان مساوی پخش می کند و روشنایی را در حد متعادلی ایجاد می کند. با توجه به اینکه ویژگی های هر دو نوع لامپ دیواری نور بالا و لامپ دیواری نور پایین را شامل می شود پس تقریبا برای هر محیطی مناسب بوده و معاب کمتری به نسبت دو مورد دیگر می باشد. توصیه می کنیم برای استفاده از چراغ دیواری در محیط های بیرون از منزل به درجه حفاظت یا همان IP چراغ دیواری توجه کافی را داشته باشید تا طول عمر مفیدتری داشته باشند.
از آنجایی که چراغ دیواری زینتی می باشد، طراحی و خلاقیت در شکل ظاهری این چراغ ها بسیار حائز اهمیت است. برای انتخاب چراغ دیواری باید به مواردی از جمله شکل ظاهری و طراحی جذاب، نور پردازی مطلوب، رنگ ال ای دی چراغ ها، زاویه نوردهی و … توجه داشته باشید تا بتوانید انتخاب مناسب و کارآمدی انجام دهید. سایت جریکو در تلاش است تا اطلاعات مفیدی درباره خرید چراغ دیواری ، قیمت چراغ دیواری و انواع آن را جهت خرید بهترین چراغ دیواری در اختیار همراهان عزیز قرار دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه نور و روشنایی و دانستن همه آنچه که باید درباره لامپ ال ای دی بدانید! بر روی این مطلب کلیک کنید.
دیدگاهها (۰)